Blogi

Striimaus, online- ja hybriditapahtumat

Striimaus online- ja hybriditapahtumiin 

Striimaus ja erilaiset alustat mahdollistavat suuren yleisön osallistumisen tapahtumaan verkon yli.  Palvelumme tapahtumiin:

  • Tapahtuman striimaus
  • Videon kuvaus ja editointi / Virtuaalistudio
  • Online- ja hybridi –tapahtumien tuotanto
  • Webinaari-työkalu käyttöön
  • Tapahtuman virtuaalialusta käyttöön
  • Etäpuhujien tuonti videolla, äänellä ja esityksellä tapahtumiin
  • AV-tuki ja neuvonta

Tapahtuman striimaus voidaan järjestää joko virtuaalistudiossamme Messukeskuksella, Siiven kokoustilassa tai teidän tiloissanne. Tapahtuma striimataan joko someen tai alustalle. Teillä voi olla oma alusta tai voitte käyttää meidän alustaamme.

Virtuaalistudiot 

Eri kokoisia virtuaalituotantoja varten meiltä löytyy virtuaalistudioita, jotka soveltuvat hyvin ohjelmien ja koulutusten tallentamiseen, erityyppisiin webinaareihin ja haastatteluihin. Laajuudeltaan studioita on mahdollista toteuttaa aina pienistä yhden puhujan kokouksista isoihin virtuaalituotantoihin useilla show-ohjelmanumeroilla isolla lavalla. Lue lisää virtuaalistudiosta ja pyydä tarjous!

Toimimme myös Messukeskuksen ulkopuolella 

Vaikka kotipesämme on Messukeskuksessa, teemme tilauksesta tapahtumia myös sen ulkopuolella. Striimauskalusto liikkuu tarpeidenne mukaisesti. Tekniikan lisäksi löydät meiltä ammattitaitoisen ja palveluhenkisen henkilökunnan, jonka kanssa tapahtuman tekeminen on ilo. 

Mistä pitää aloittaa?

Onko toiveissanne kokous, jota yleisö seuraa lähetystä internetistä? Toivotteko vuorovaikutuksellisuutta, jossa osanottajat osallistuvat joko chatin välityksellä tai kannettavan tietokoneen mikrofonin välityksellä? Haluatteko tuoda etäpuhujat tapahtumaan?

Varaa Teams-palaveri kanssamme tai tulee tutustumaan virtuaalistudioomme. Kartoitamme yhdessä tarpeenne ja autamme teitä tapahtuman toteutuksen kanssa. Lähetä viesti meille ja löydämme sopivan ajan palaveriin: svv.myynti@messukeskus.com