AV-kalustovuokraus

Oletteko etsimässä AV-laitteita tapahtumaanne? Meiltä löytyy laaja valikoima vuokrattavaa av-kalustoa projisointiin, videokuvaukseen, datasiirtoon, valaistukseen ja lavarakenteisiin. Asiakaskuntaamme kuuluu AV-alan yrityksiä, tapahtumanjärjestäjiä, messurakentajia sekä TV-tuotantoyrityksiä.

Suosituimpia tuotteitamme ovat Stumpfl ja ScreenWorks valkokankaat, ammattikäyttöön Barco projektorit (yli 12000 LUM), Sony ja Grass Valley kamerat (4K, HD, SD), Bosch tulkkausjärjestelmät ja tulkkauskopit, monitorit, show-valaisimet (Martin, Ayrton, Ghibli, Arri, ETC), lavarakenteet, trussit ja nostimet.

Varastomme keskeinen sijainti Messukeskuksessa Pasilassa tekee laitteiden noutamisen ja palauttamisen tapahtuman jälkeen helpoksi. Varastoomme pääsee 6.12 huoltokäytävän kautta (kartta).

Rakenteet

Käytössä on kaksi erityyppistä lavajärjestelmää, Stagedex isoille lavoille huippukokouksiin ja Butec pienille lavoille sekä korokkeille. SVV:n trussikaluston rungon muodostavat huippuluokan Prolyte 30-sarjan trussit. Trussia yrityksellä on yli kolme kilometriä!

Valo

SVV tarjoaa valaistuskokonaisuuksia somistuksista show-valaistuksiin ja messuista huippukokouksiin. Nykyaikaiseen kalustoon kuuluvat jokaiseen tapahtumaan oikealla tavalla soveltuvat valaisimet.

Video

SVV omistaa monipuolisen valikoiman näyttöjä, videoprojektoreita sekä HD- ja 4K- kameroita.

HD-suurkuvatekniikka on erikoisosaamistamme tuotantoketjussa; tehokkaiden projektorien avulla tapahtuma tai kongressi on entistä näyttävämpi ja viesti välittyy osallistujille selkeämmin.

Ääni

Ratkaisut äänisuunnittelussa räätälöidään yksilöllisesti tilan ja asiakkaan tarpeisiin suhteutettuna. SVV:llä on käytössä langaton Bosch -kokousmikrofonijärjestelmä.

Tarjoamme ääniteknisiä ratkaisuja lehdistötilaisuuksista ja tuotelanseerauksista suuriin yritystapahtumiin sekä kansainvälisiin konferensseihin EU-kokousten standardien mukaisilla Audipack-tulkkikopeilla ja Bosch-tulkkauskalustolla SVV mahdollistaa simultaanitulkkauksen pienistä kokouksista usean tuhannen hengen kansainvälisiin kongresseihin. Kykenemme toimittamaan tekniikan jopa 31 kielen samanaikaiseen tulkkaukseen – useassa paikassa yhtä aikaa.